Hollister Dam,Hollister Sverige,Hollister jacka,Hollister stockholm

Hollister, allmänt kallad HCO var USA high-end casual klädmärke Abercrombie Fitch är det en byline varumärke,I juli 2000, den första Hollister varumärke butiken öppnade i Ohio Easton Town Center Mall, lata Kalifornien vind (Laid-back Kalifornien surfa livsstil) koncept, och uppfann ett varumärke för att göra konsumenterna mer besatt av berättelser,Hollister Sverige pojkar och flickor 15 ~ 25sui-orienterade,Syftar till att spegla den södra California beach surfing stil,Släkting till A & F och billigt material,Hollister jacka och priset är lägre än A & F.
Hollister start januari 2006 International, har utökats i Kanada och Storbritannien, Hollister har idag över mer än 500 butiker runt om i världen. Hollister dam butik inredd som en typisk California beach hus,Hollister Sverige med de viktigaste A & F är inte mycket annorlunda, men med ett annat märke positionering och marknadskommunikation, skapades definiera marknaden, vann 10 av den unge mannens favorit,personalen shuaigemei av alla unga kvinnor, alla bär flip-flops och Hollister kläder.
Sommaren 2007, A & F för $ 10 miljoner, för Hollister butiken i lobbyn på oss alla monterade på en visuellt imponerande video väggar, video övervakning 24 timmar surfa resort Huntington Beach på västra kusten i Kalifornien, det verkligen ger människor en känsla av det västra packar ihop!
Hollister Stockholm för flera inkvarterar av sexiga stora av den berömda gamla California reklam fotograf bulusi·weibo Zhang Jing. Under hans lins charm, retro gulnande bilder av unga pojkar och flickor i Kalifornien är energisk, tolkning av en annan typ av sexiga charm!
Hollister Sverige har för närvarande in shop i inhemska. USA store matchar designen och är hemma på webbplatsen, svag belysning, sexig doft av lata på stranden i stil. De flesta röda Måsen logotyp på kläder.

Design och kodning Sjöö:s Webbfix