Kinnekullebacken har för närvarande följande sponsorer:

1500-klubben

 • Mariestads billackering
 • Sko Larsson Lidköping
 • Konsum i Hällekis (Coop Nära)
 • Thorsbergs Stenhuggeri AB

Vill du också vara med?

I dag verkar företagen på allt från en mycket lokal till en världsomspännande global marknad. För att särskilja oss från våra konkurrenter blir det allt viktigare att stärka varumärkets identitet. Där spelar det etiska, sociala och lokala engagemanget liksom professionella och lojala medarbetare en avgörande roll. Här har ni en utmärkt möjlighet att kopplas ihop med positiva, minnesvärda associationer.

Vi vill därför erbjuda Er ett samarbete.

Möjligheter

En nyligen framtagen affärsrapport visar att de meterologiska förutsättningarna liksom backstrucktur, tillgänglighet och demologiska faktorer talar för en framtida drift. Upptagningsområdet torde inrymma ca 100 000 människor.

Avgörande för framgång är att vår nya moderna snökanonanläggning möjliggör en normalsäsong från jul fram till början/mitten av mars.

Samarbetsförslag för vintersäsongen 2009-2010

 1. 1500-klubben. Ni erhåller en unik klisterdekal som visar på medlemskapet i 1500-klubben. Dessutom får Ni fyra dagskort till valfria dagar under vintersäsongen. Ert företagsnamn presenteras på en särskild tavla i backen och på vår hemsida. Kostnad 1500 kr/år.
 2. 25x50 cm-tavla bra exponerad vid liftförsäljning/kiosk. Ett fritt säsongskort (alternativt 10 dagskort) som kan användas för premiering av medarbetare som utfört det där extra eller kanske i säljtävlingen. Ert företag presenteras på vår hemsida med länk till Er egen hemsdia.
  Kostnad 3 000 kr/år.
 3. 60x120 cm-tavla uppe vid vägen (bra exponerad såväl vinter som sommar) samt att Ni finns med på backens samarbetstavla. Ert företag presenteras på vår hemsida med länk till Er egen hemsdia. Två fria säsongskort (alt 20 dagskort). Kostnad 5 500 kr/år.
 4. 120x145 cm-tavla uppe vid vägen (bra exponerad såväl vinter som sommar) samt att Ni finns med på backens samarbetstavla. Ert företag presenteras på vår hemsida med länk till Er egen hemsdia. Tre fria säsongskort (alt 30 dagskort). Kostnad 7 500kr/år.
 5. Vi utarbetar tillsammans ett samarbetskoncept utifrån Era önskemål. Pris lämnas vid förfrågan.

Alla samarbetspartners presenteras på vår hemsida med länk till Er egen hemsida.

Mervärdesskatt och reklamskatt tillkommer.

Det skulle glädja oss mycket om vi kan vara med som Er samarbetspartner. Naturligtvis hjälper vi Er gärna med spännande kund- eller personalevenemang.

Hör gärna av Er för fördjupad information.

Design och kodning Sjöö:s Webbfix