Har du eget företag samtidigt som du drömmer om att åka mer skidor? Då kan du driva företaget från skidbacken! Som företagare har man sällan möjlighet att vara ledig under längre perioder. Däremot är det ofta möjligt att jobba på distans. Här hittar du de bästa tipsen på hur du kan bygga ditt varumärke var du än befinner dig.

Skicka nyhetsbrev

Snygga digitala nyhetsbrev är mycket effektiva när det kommer till varumärkesbyggande och kommunikation med nya och befintliga kunder. Med regelbundna utskick påminner du din kundbas om företagets utbud och nyheter. Hos Ungapped kan du skapa och skicka väldesignade nyhetsbrev. Plattformen ger dig möjlighet att använd färdiga mallar eller designa dina nyhetsutskick från grunden. Många företag väljer att skapa skräddarsydda mallar som speglar varumärkets känsla och stil. Plattformen är enkel att använda tack vare en drag-and-drop-funktion och en intuitiv redigerare. Resultatet är ett engagerande och professionellt nyhetsbrev som du kan skicka var du än befinner dig – även från skidorten.

Sociala medier & digital marknadsföring

I dagens digitala samhälle är det viktigt att du som företagare marknadsför dig digitalt. Det gäller oavsett vilken företagsform bolaget har. Allt företag och varumärken kan ha nytta av digital marknadsföring, antingen i sociala medier, med digitala nyhetsbrev eller annonser. Allt fler svenskar använder mobilen för att handla och för att söka efter produkter. Statistik visar att 97 procent av de som har en smartphone använder internet dagligen. Därför bör du som företagare anpassa din kommunikation och marknadsföring så att den passar dagens mobilanvändare. Som tur är kan du enkelt göra uppdateringar i sociala medier och andra digitala marknadsaktiviteter från skidorten. Allt du behöver är internet och en dator eller telefon.