Om du älskar att åka skidor är det perfekt att boka in en skidresa över jul. Att åka skidor i ett glittrande vinterlandskap en hel dag för att sedan komma tillbaka till boendet, hoppa i en mysig jultröja och sätta dig framför brasan för att umgås med dina nära och kära är livskvalité. Att ha en jultröja att ha på dig är pricken över i:et för att julen ska bli mysig. Om du ska åka iväg över julen är det bra att du beställer din jultröja i god tid så att den hinner komma. Det finns jultröjor med olika motiv, det finns faktiskt en tröja för hela släkten. Exempelvis finns det blinkande jultröjor men även mer klassiska varianter. Du kan alltid ge ditt resesällskap en jultröja i julklapp.

Boka boende och julbord

Förutom att beställa jultröjorna i tid är det viktigt att inte vänta för länge med att boka boende. Julveckorna är väldigt populära och om du har specifika önskemål på ditt boende ska du helst boka någon månad innan jul. Något annat som är bra att boka är julbord, om du inte vill stöka med det själv. Efter skidåkning och glöggmys kan det vara skönt att gå iväg till en restaurang som bjuder på ett välsmakande julbord. Du kanske även stöter på en och annan kändis då som också firar jul i fjällen.

Se över skidutrustningen

För att skidåkningen ska bli till belåtenhet under julen är det betydelsefullt att kontrollera utrustningen och skidkläderna innan avresan. Tänk på att ta med varma kläder för att inte frysa i backen.